7 Chocolade-outlets waar je goedkopere chocolade scoort

Soms hebben ze een schoonheidsfoutje, maar met de smaak is niets mis.

1 minuut leestijd

Zet een bezoek aan één van deze chocolade-outlets zeker op je bucketlist. De chocolade wordt vaak voor de helft van de prijs verkocht. Soms moet je minimaal een kilo kopen, maar voor een echte chocoladeliefhebber is dat geen probleem, toch?

De chocolaatjes belanden meestal in de outlet omdat ze niet mooi genoeg zijn. Je proeft niks van zo’n schoonheidsfoutje, want met de smaak is verder niets mis. Hier moet je zijn:

Leonidas Factory Outlet

De heerlijke chocolade van Leonidas, maar dan iets liever voor je budget. Ook mooi meegenomen: je mag hier volop proeven. De verpakking zijn niet altijd even feestelijk als in de winkel, maar je gaat wel met minstens een kilo van je favoriete chocolade naar buiten.
Boulevard Industrielaan 8, 1070 Anderlecht

Godiva Outlet Store

De luxe chocola van Godiva heb je ongetwijfeld al wel eens ergens gespot. In de Godiva Store Outlet vind je naast het gewone assortiment ook een outletgedeelte. Een stuk beter voor je portemonnee.
Jetselaan 4, 1081 Koekelberg

Neuhaus Outlet

Kies hier uit de lekkerste pralines. Aan proevertjes geen gebrek, dus je weet zeker dat je chocolade naar je smaak mee naar huis neemt. Je vindt de outlet in Vlezenbeek, twintig minuten met de metro vanaf Brussel Centraal. Stap uit bij de halte Erasmus.
Postweg 2, 1602 Vlezenbeek

Galler Outlet (4 vestigingen!)

Galler houdt het niet bij één outlet, er zijn er maar liefst vier. Ideaal voor een tussenstop tijdens je weekend in Wallonië.
Rue de la Clef 62, 4621 Fléron
Chaussée de Brunehaut 600, 4042 Liers
Avenue de la Toison d’Or 137, 6900 Marche-En-Famenne
Rue de la Station 39, 4051 Vaux-sous-Chèvremont

Beeld: Anete Lusina

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

4 tips tegen gourmetgeur in huis

Volgend artikel

5 x De beste DIY-vlogs van YouTube

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.