/

9 Rommelmarkten in Antwerpen die je dit voorjaar niet mag missen

De gezelligste lente rommelmarkten van 't stad.

2 minuten

In Antwerpen bruist het van de gezellige rommelmarkten deze lente. Scoor voor een prikje een mooie vaas, een vintage blouse of nieuw bordspel. Pak je agenda en noteer deze 9 rommelmarkten van maart, april en mei in Antwerpen. Van vintage kleding en meubels tot curiosa en speelgoed, er is voor ieder wat wils.

1. Vintage schatten scoren in de cinema

Naar de cinema, maar dan niet om de nieuwste kaskraker te zien. Wél om vintage schatten te scoren. Deze rommelmarkt gaat door in de overdekte parking van Kinepolis aan de Noorderlaan. Duizend meter aan standjes vol vintage schatten wachten op jou, beschut tegen weer en wind. Bereikbaar met auto, fiets en het openbaar vervoer.

Zondag 17 maart, van 9u -18u
Indoor parking (verdiep 1), Kinepolis Antwerpen

2. Vintage & tweedehandsmarkt op het Theaterplein

Duik op paasmaandag in een zee van vintage kleding, meubels en curiosa op de Theaterplein-rommelmarkt. Wie weet wat voor verborgen parels je hier vindt!

Maandag 1 april, van 9u tot 18u
Locatie: Theaterplein

3. Grootste rommelmarkt van Antwerpen

Op zaterdag 20 april is het tijd voor de grootste buitenrommelmarkt van Antwerpen: van antiek tot curiosa, voor jong en oud is er wat te vinden. Ga kijken en scoor die unieke vondst waar je al lang naar zocht.

Zaterdag 20 april, van 9u tot 17u
Locatie: Sint Jansplein

Tekst gaat verder onder de afbeelding

4. Vintage shoppen op het Feest van de Arbeid

Op Feest van de Arbeid trekken we er standaard op uit om te gaan schatzoeken. Op woensdag 1 mei kan je in Park Spoor Oost terecht voor een gezellige rommelmarkt. Vintage kleding, meubels, speelgoed en andere verborgen schatten wachten op jou.

Woensdag 1 mei, van 9u tot 18 u
Locatie: Park Spoor Oost

5. Vintage- en tweedehandsmarkt met Hemelvaart

Op donderdag 9 mei kan je je slag slaan op het Theaterplein tijdens de tweedehandsmarkt. Opnieuw een aantrekkelijk gevarieerd aanbod van tweedehandskleding, accessoires en snuisterijen.

Donderdag 9 mei, van 9u tot 18 u
Locatie: Theaterplein

Ook lezen: Naar de kringwinkel in het buitenland

6. Left Over: giga rommelmarkt op Linkeroever

Op zaterdag 11 mei is het op Linkeroever tijd voor de Left Over rommelmarkt. Met meer dan 450 standhouders (oftewel 3000 meter aan tweedehands parels) is dit een van de grootste rommelmarkten van Antwerpen. Geniet van een leuke wandeling langs de Schelde en scoor unieke koopjes. Naast de rommelmarkt vind je gelijktijdig het Left Over Festival.

Zaterdag 11 mei, van 9u tot 17 u
Locatie: Linkeroever (Victor Hugostraat)

Tekst gaat verder onder de afbeelding

7. Nóg meer snuisteren op Linkeroever

Blijf een nachtje op Linkeroever, want zondag 12 mei kan je op het Frederik van Eedenplein terecht voor een gezellige openluchtrommelmarkt. Vind hier tweedehandskleding, meubels, boeken en nog veel meer.

Zondag 12 mei, van 10u tot 17u
Locatie: Linkeroever (Frederik van Eedenplein)

8. De gezelligste rommelmarkt vind je op de Dageraadplaats

Op zondag 19 mei is het rommelen op de Dageraadplaats. Deze gezellige rommelmarkt staat bekend om zijn gevarieerde aanbod en unieke sfeer. Kom langs en laat je verrassen!

Zondag 19 mei, van 9u tot 18 u
Locatie: Dageraadplaats

9. Tweedehandskleding en meubels op het Sint Jansplein

Op zaterdag 25 mei sluit de Sint Jansplein-rommelmarkt het lenteseizoen af. Kom langs en snuister tussen de talloze standjes vol tweedehandskleding, meubels, speelgoed en andere koopjes.

Zaterdag 25 mei, van 10u tot 17u
Locatie: Sint Jansplein

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

5 x Style hacks voor een instant stijlvolle outfit

Volgend artikel

5 x zonnige terrassen in Antwerpen

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.