/

De 5 leukste kerstfilms van 2023

Kom in kerstsfeer met de leukste kerstfilms van 2023.

1 minuut leestijd
kerstfilms

1. Best. Christmas. Ever.

Natuurlijk breng Netflix dit jaar nieuwe kerstfilms uit. In Best. Christmas. Ever. moeten Charlotte en Jacky samen Kerst vieren. En waarom lijkt Jackie’s leven toch zo perfect? Niemand heeft zo’n perfect leven en Charlotte is vastbesloten dat te bewijzen.

2. Family Switch

Netflix komt met nóg een kerstfilm: Family Switch, met Jennifer Garner. Jess en Bill Walker doen hun best om hun gezin verbonden te houden terwijl hun kinderen ouder worden, en meer afstand nemen. Een toevallige ontmoeting met een medium zorgt ervoor dat het gezin wakker wordt met een volledige lichaamswissel op de ochtend van de belangrijkste dag in hun leven. Kunnen de Walkers samenwerken om een promotie, een sollicitatie voor de universiteit, een platencontract en een voetbal selectie binnen te halen?

3. Dashing through the snow

Eddie Garrick (Chris “Ludacris” Bridges) is een goedhartige man die Kerstmis de rug heeft toegekeerd vanwege een traumatische jeugdervaring. Op verzoek van zijn vrouw Allison Garrick, van wie hij gescheiden is, neemt Eddie zijn 8-jarige dochter Charlotte mee op kerstavond. Daar ontmoeten ze een mysterieuze man in een rood pak genaamd Nick. Eddie, een maatschappelijk werker, denkt dat de man waanideeën heeft en professionele hulp nodig heeft. Maar wanneer hij de toorn van een lokale politicus oproept, worden hij en zijn dochter meegenomen op een magisch avontuur dat zijn geloof in Kerstmis wellicht herstelt.

Zin in een avond met een boek op de zetel? Dit zijn onze 5 favoriete kerstboeken.

4. Candy Cane Lane

Huisvader Chris (Eddie Murphy) is vastbesloten om de jaarlijkse kerstversieringswedstrijd in de buurt te winnen. Hij sluit een pact met een elf om hem te helpen winnen – en de elf spreekt een spreuk uit die de 12 dagen van Kerstmis tot leven brengt, wat onverwachte chaos naar de stad brengt.

5. Genie

Workaholic Bernard schakelt de hulp in van een magische Genie (Melissa McCarthy) om zijn familie terug te winnen voor Kerstmis. Een komisch kerstsprookje voor het hele gezin!

Zelf de kerstsfeer ervaren? Bezoek een van de leukste kerstmarkten in België.

Beeld: Nicole Michalou

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

Je droomjob vinden: zo doe je dat

Volgend artikel

Ontdek Immodôme Objects: webshop voor vintage design en kunst

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.