Kijktip voor YouTube: @MovieswithMary

YouTube-tip voor filmliefhebbers. Bekijk hoe Mary reageert wanneer ze films voor het eerst ziet.

1 minuut leestijd
Movies with Mary - Youtube kijktip

Vergeet je abonnement op Netflix, Prime en Disney. YouTube is waar het écht gebeurd. Waar je ontspanning en inspirerende content vind. Maar wat moet je kijken als je keuze hebt uit miljarden opties? Onze kijktip voor YouTube: @MovieswithMary. Als je een filmliefhebber bent en je kijkervaring graag deelt, zijn de reactie-video’s van Mary iets voor jou.

Wie is @MovieswithMary?

Movies with Mary wordt gerund door de Marijke Vanderschot. Sinds 2020 post deze dertiger reaction-video’s op haar YouTube-kanaal. Ze heeft veel populaire films nog nooit gezien. Die haalt ze nu in en wij mogen daar als kijker getuige van zijn. Marijke is charismatisch, grappig en een bijzonder goede kijkpartner. Ze neemt haar video’s op in het Engels en heeft meer dan 65k abonnees.

Dit YouTube-avontuur is een hobby van Marijke. Ze werkt fulltime, streamt 8 uur per week op Twitch én publiceert 2x per week een video op YouTube. Via Patreon kun je langere video’s bekijken en hiermee verdiend Marijke een leuke extra. Een goed georganiseerde hobby als je het ons vraagt.

Oprechte reactie-video’s over films

Het concept is simpel, Marijke kijkt een film die ze nog niet eerder gezien heeft en filmt tegelijkertijd haar eigen reactie. Je ziet als kijker dus zowel de film als Marijke. En dat is absoluut niet saai om naar te kijken. Je ziet haar eerlijke reacties op plotwendingen, grappige momenten en intense scènes. Haar tranen tijdens het kijken naar Forrest Gump zijn redelijk legendarisch (en aanstekelijk).

De video’s zijn vooral leuk als je de film zelf al hebt gezien zodat je hem opnieuw meebeleeft. De films uit de jaren ’90 roepen bij ons veel nostalgie op wanneer we die samen met Marijke terugkijken. Ze keek al naar The Green Mile, The Truman Show en WALL-E.

Dit is waarom je dit YouTube-kanaal wilt volgen

  • Nostalgisch plezier bij het herbekijken van films in combinatie met de eerste reactie van een leuke vrouw.
  • @MovieswithMary is gewoon goede entertainment om naar te kijken. Ideaal ter ontspanning na je werkdag. Je hoeft zelf geen film uit te zoeken en dus ook niet eindeloos op Netflix te scrollen omdat je niet kunt kiezen.
  • Marijke’s filmcommentaar is oprecht. Haar vreugde en verbijstering zorgen ervoor dat je met een glimlach op je gezicht kijkt.

Beste video van @MovieswithMary

Nieuwsgierig naar haar video’s? Start met haar reactie op Forrest Gump. Bereid je voor op nostalgie en huil een beetje mee wanneer Jenny voor de zoveelste keer afscheid neemt.

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

Schurende dijen zijn verleden tijd met deze tips

Volgend artikel

Betoverend Heidelberg: een verrassende citytrip in Duitsland

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.