/

Morgen start de eerste Belgische Week Zonder Vlees

Doe jij ook mee?

1 minuut leestijd
Week Zonder Vlees

Van 23 tot 29 oktober vindt de eerste Week Zonder Vlees plaats in België. Verschillende merken, waaronder Beyond Meat, BONMUSH, De Vegetarische Slager, HelloFresh, en supermarkten Albert Heijn en Carrefour sporen hun klanten komende week aan om (vaker) vegetarisch te eten.

De eerste Belgische editie

Deze eerste Belgische editie vormt de eerste stap in de Europese uitrol van dit van oorsprong Nederlands initiatief. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de financiële tussenkomst van de Europese Commissie, als onderdeel van de Green Deal.

Iedereen kan meedoen door zich aan te melden op www.weekzondervlees.be. Na inschrijving ontvang je nieuwsbrieven vol tips en inspiratie. Tijdens de Week Zonder Vlees krijg je bovendien toegang tot het kickstart magazine en de speciale Belgische Week Zonder Vlees recepten, om zeven dagen lang genoeg inspiratie op te doen om te genieten van de lekkerste vegetarische en plantaardige gerechten.

Klaar voor de start?

Om morgen meteen goed van start te gaan, delen wij alvast onze favoriete veggie recepten van de Week Zonder Vlees. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Lees ook: 5 x vegetarische inspiratie van Belgische chefs

Beeld: Robert Borges

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

6 x warme wollen truien

Volgend artikel

Zo houd je het wel vol om vegetarisch te eten

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.