/

Ontdek Immodôme Objects: webshop voor vintage design en kunst

Interieurobjecten uit Immodôme’s verkochte woningen.

1 minuut leestijd
Ontdek Immodome Objects webshop voor vintage design en kunst

Immodôme, het bekende immokantoor voor vastgoed met karakter (en die mooie interieurfoto’s), lanceert nu Immodôme Objects. Een indrukwekkende webshop met een boeiende collectie die voortdurend wordt vernieuwd. Het aanbod omvat niet alleen interieurobjecten uit Immodôme’s verkochte woningen, je vindt er ook kunstwerken van getalenteerde artiesten en partners.

Een tweede leven voor vintage schatten

“In onze job komen we permanent bijzondere vintage stukken tegen met een eigen verhaal. Het was gewoon een kwestie van onze klanten toegang te geven tot deze items. Op die manier krijgen deze prachtige stukken een tweede leven en kunnen ze het interieur van de nieuwe eigenaars verrijken”, vertelt Isabel De Laet, mede-oprichtster.

Topstuk “The Lemon Bowl” van Gordon Hopkins

Het aanbod is zeer ruim en uiteenlopend: van de iconische Panton S chairs, de Marsala zetel ontworpen door Michel Ducaroy voor Lignet Roset, schilderijen van Johan Van Dijck, grafisch werk van Tom Andries,… tot sculpturale keramiek van Annick Vandecappelle. De webshop wordt continu aangevuld met nieuwe items. Voor al wie een grote liefde voor esthetiek heeft, is Immodôme Objects dus hét walhalla waarop je tal van pareltjes kan ontdekken. Het kunstwerk “The Lemon Bowl” van de Amerikaan Gordon Hopkins is momenteel het absolute topstuk in de Objects collectie.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Een immo-totaalplaatje

Alexander Heeren, co-founder van Immodôme, vertelt: “Immodôme Objects is heel organisch ontstaan. Ons gepassioneerde team komt voortdurend op mooie plekken met bijzondere schatten in huis. Door een erfenis, verhuis naar een kleinere woning, vertrek naar het buitenland, … gebeurt het regelmatig dat de verkopers – naast de woning an sich – ook mooie stukken van de hand willen doen.”

Het immokantoor biedt klanten nu dus een totaalplaatje: unieke woningen én objecten met persoonlijkheid. Prijzen variëren van €300 tot €25.000. Je vindt de webshop hier: immodome-objects.be

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

De 5 leukste kerstfilms van 2023

Volgend artikel

De leukste kerstmarkten in België in 2023

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.