/

Win: de Salut kerstbox!

Gevuld met onze favoriete duurzame merken.

2 minuten
Salut kerstbox

It’s the season of giving en daarom hebben we een mooie box samengesteld, gevuld met producten van onze favoriete duurzame merken t.w.v. €415.

Wat zit er in de box?

Deze box is gevuld met fijne producten, allemaal gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. Start het nieuwe jaar met propere was dankzij Ecover, een gladde huid inside out dankzij de skincare producten van [comfort zone] én de matcha lattes van Biotona. Je haar voelt zijdezacht aan met de shampoobar en conditioner van Davines. Laat je kleding weer als nieuw voelen dankzij de Philips kledingontpluizer en kruip in de zetel met een Pukka thee en het boek Vertrouw op je timing – waarmee je met behulp van de sterren je liefdesmatch vindt.

Lees de uitgebreidere beschrijving van de inhoud verderop in dit artikel.

Hoe maak je kans?

Meedingen is simpel: volg ons op Instagram en like & comment op deze post. Sharing is caring: tag in de comments iemand die ook kans zou moeten maken op deze kerstbox. Elke comment telt als lootje, na kerst zal er een winnaar worden getrokken. Let op: deelname is alleen mogelijk wanneer je woonachtig bent in België.

Inhoud van de Salut kerstbox

Ecover wasmiddel

1. Ecover vloeibaar wasmiddel universal en Zero wol & fijnwasmiddel t.w.v. €22

De natuurlijke en plantaardige wasmiddelen van Ecover zorgen dat je was weer fris ruikt. Het universal wasmiddel kwam als beste uit de test van TestAankoop en het Zero wasmiddel is speciaal voor delicate was en is geformuleerd met 0% parfum en 0% kleurstoffen om het risico van allergieën op de gevoelige huid te minimaliseren. Het favoriete wasmiddel van onze redactie.

2. Pukka thee t.w.v. €9,90

Pukka thee is niet alleen heel lekker, het merk draagt ook écht bij aan een betere wereld. In de box zitten twee smaken: ’tumeric active’ en ‘night time berry’. Beide doosjes bevatten 20 zakjes.

3. Biotona Matcha experience kit + bowl t.w.v. €62,98

Biotona bio Premium Matcha is een jadegroene, verfijnde groene thee met een milde en zachte “umami” smaak afkomstig uit Japan. Met de experience kit maak je elke dag je eigen matcha lattes, wat niet alleen heel lekker is maar ook erg gezond. Wist je dat Biotona een Belgisch merk is en onlangs hun B Corp-certificering behaalde?

4. Philips 1000 series kleding ontpluizer t.w.v. €29,99

De Philips 1000 series kledingontpluizer verwijdert pluisballen van allerlei soorten kleding eenvoudig en snel. De mesjes passen zichzelf aan op de grootte van de haarbal voor effectieve verwijdering, waarbij de kledingbeschermer ervoor zorgt dat kleding niet beschadigt raakt. Dé favoriete tool van redacteur Cleo.

5. Vertrouw op je timing – Alice Bell t.w.v. €20

In Vertrouw op je timing leert Vogue-astrologe Alice Bell je hoe je je geboortehoroscoop kunt gebruiken om door je liefdesleven te navigeren: wat is jouw liefdestaal, wat vind jij aantrekkelijk in een partner en wat heb jij nodig in een relatie?

6. Sacred nature skincare pakket van [comfort zone] t.w.v. €210

B Corp [comfort zone] maakt hoogwaardige, zuivere, resultaatgerichte, en duurzame huidverzorging, die het beste van wetenschap en natuur combineert. In de box zit een exfoliation masker, een voedende crème en een ‘youth serum’.

7. Davines DEDE shampoo bar & conditioner en shampoo bar holder t.w.v. €60

Davines is de ‘grote zus’ van [comfort zone] en focust op haarverzorging. Net als [comfort zone] is Davines een B Corp en ontwikkelen ze hun producten op basis van wetenschappelijk onderzoek. De haarmaskers van Davines zijn persoonlijk favoriet van redacteur Marlous.

Redactie

Salut Magazine is hét platform dat vrouwen in Vlaanderen inspireert, informeert en verbindt op het gebied van lifestyle, duurzaamheid en persoonlijke groei.

Vorig artikel

Een feestelijke solo kerst: alleen tijdens de feestdagen

Volgend artikel

De 5 leukste kerstboeken

Laatste van Blog

withemes on instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.